Nieuws

Product Video Putranden & Kolken ma 18 mei 2020

Deze week bekijkt u samen met onze operationeel directeur Ronald Joosten, de straatkolken, trottoirkolken, putranden en putafdekkingen.

Lees meer....

Product Video Maxi afvoergoot ma 11 mei 2020

Deze week legt rayon manager Eric van Inge, u de voordelen van de Aquafix Maxi afvoergoten uit. Waar kan deze worden toegepast, welke verkeersbelasting....

Lees meer....

Product Video Vetafscheiders ma 4 mei 2020

Deze week legt product specialist Robin Nijhuis, u haar fijn de kwaliteit van de Aquafix HDPE vetafscheiders uit. Wat is dubbelzijdig geëxtrudeerd en meer.

Lees meer....

Product Video Pomptechniek di 28 apr 2020

Vanaf 28 april plaatst Aquafix elke week een productvideo. Een video waarin de producten duidelijk in beeld komen en waarin duidelijk wordt uitgelegd wat de mogelijkheden van de producten zijn.

Lees meer....

Aquafix heeft reeds maatregelen getroffen ivm het Coronavirus (COVID-19) di 17 mrt 2020

Sinds de uitbraak in december 2019 van het Coronavirus worden er wereldwijd maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.
Ook binnen Aquafix zijn er vroegtijdig maatregelen genomen om een verdere verspreiding te stoppen / tegen te gaan. Wij volgen in deze de richtlijnen van het RIVM.
Tevens houdt onze KAM / Risico manager de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten en waar nodig zal ons beleid per direct worden bijgesteld.

Lees meer....