Nieuws

Aquafix afscheiders van hoge kwaliteit vr 12 dec 2014

Alle standaard AQUAFIX HDPE vetafscheiders zijn van hoge kwaliteit. Niet alleen de behuizing van de afscheider, maar ook zeker de werking van de AQUAFIX vetafscheider. De werking van alle HDPE vetafscheiders van AQUAFIX zijn beproefd bij het LGA in Würzburg Duitsland. Hier zijn deze afscheiders getest om een zo hoog als mogelijk rendement te behalen in de meest extreme omstandigheden.

Lees meer....

Nieuwe lijn afscheiders vr 12 dec 2014

Aquafix presenteert tijdens de komende vakbeurzen haar nieuwe lijn EUROMAL+ lijn afscheiders.

Lees meer....

Aquafix officieel importeur van Hermelock deksels. vr 12 dec 2014

Sinds enige tijd is Aquafix officieel importeur van Hermelock deksels. De putafdekkingen van Hermelock zijn gefabriceerd van composiet en gefabriceerd volgens een wereldwijd gepatenteerd systeem, waardoor deze afdekkingen aan dezelfde belastingklasse voldoen als de klassiek gebruikte gietijzeren afdekkingen.

Lees meer....

Aquafix Euromal+ aantoonbare hoge kwaliteit afscheiders. vr 12 dec 2014

Aquafix Milieu is de grootste en enige fabrikant van afscheider systemen in Nederland. In onze fabriek in Mijdrecht worden o.a. afscheider systemen gefabriceerd en geassembleerd.

Aquafix produceert in eigen fabriek zelf haar lijn VETAFSCHEIDERS, OLIEAFSCHEIDERS, LAMELLENAFSCHEIDERS en COALESCENTIEAFSCHEIDERS. Zowel de vetputten als de olie- coalescentie- en lamellenafscheiders kunnen worden gefabriceerd uit gewapend beton, HDPE (kunststof) of RVS.

Lees meer....

Aquafix Run-offix ML lamellenafscheiders goedgekeurd door TÜV LGA vr 12 dec 2014

Aquafix Run-offix ML lamellenafscheiders als eerste aantoonbaar goedgekeurd door TÜV-LGA.

Lees meer....