Nieuws

NIEUW Sikkofix Infiltratie boxen do 2 jun 2016

Nieuw binnen het assortiment van Aquafix zijn de Sikkofix infiltratiekratten. Een uniek infiltratiekrat welke standaard voorzien is van een inspectiekanaal en hierdoor optimaal reinigbaar is.

Lees meer....

Service Station beurs do 17 mrt 2016

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden in Brussel, gaat de vakbeurs Service station dinsdag 22 & woensdag 23 maart 2016 niet door.

Vanaf zondag 20 t/m woensdag 23 maart is Aquafix aanwezig tijdens dé vakbeurs voor uitbaters van benzinestations, tankshops en carwashes, de 13e editie van Service Station, Shop & Carwash te Brussel.

Lees meer....

Vetafscheider gefabriceerd op locatie zo 20 mrt 2016

Onlangs heeft Aquafix een HDPE vetafscheider geheel op locatie gefabriceerd in het centrum van Maastricht. De kelder ingang was te klein om een standaard prefab vetafscheider te plaatsen.

Lees meer....

"Plastic Soup" afscheider ontwikkelt do 30 jun 2016

In de haven van Antwerpen hebben we recent bij een overslagbedrijf een tweetal granulaatafscheiders geleverd, per afscheider geschikt voor het afwateren van 12 hectare terrein, wat neerkomt op 850 l/s. per systeem.

Lees meer....

Nieuwsbrief januari 2016 vr 5 feb 2016

Op veler verzoek afgelopen jaren, is Aquafix Milieu gestart met het verzenden van nieuwsbrieven.  De Aquafix Nieuwsbrief bevat buiten diverse actuele aanbiedingen ook nieuwsberichten over o.a. nieuwe producten,

Lees meer....