Nieuws

NIEUW Sikkofix Infiltratie boxen do 2 jun 2016

Nieuw binnen het assortiment van Aquafix zijn de Sikkofix infiltratiekratten. Een uniek infiltratiekrat welke standaard voorzien is van een inspectiekanaal en hierdoor optimaal reinigbaar is.

Lees meer....

"Plastic Soup" afscheider ontwikkelt do 30 jun 2016

In de haven van Antwerpen hebben we recent bij een overslagbedrijf een tweetal granulaatafscheiders geleverd, per afscheider geschikt voor het afwateren van 12 hectare terrein, wat neerkomt op 850 l/s. per systeem.

Lees meer....

Nieuwsbrief januari 2016 vr 5 feb 2016

Op veler verzoek afgelopen jaren, is Aquafix Milieu gestart met het verzenden van nieuwsbrieven.  De Aquafix Nieuwsbrief bevat buiten diverse actuele aanbiedingen ook nieuwsberichten over o.a. nieuwe producten,

Lees meer....

Actie folder 2016 di 8 mrt 2016

Aquafix Milieu heeft begin 2016 de nieuwe 'Werk in Actie' folder gelanceerd. In de actiefolder 2016 staan nieuwsitems, zoals het referentieproject Vreugdenhil Gorinchem en mooi nieuwe producten, zoals de Sikkofix infiltratiebox.

Lees meer....

Het Aquafix Kroningsdeksel ! wo 3 apr 2013

Aquafix Milieu heeft dit kroningsdeksel speciaal ontwikkeld ter gelegenheid van onze troonswisseling van 30 april 2013. Het kroningsdeksel wordt in een beperkte oplage door ons geproduceerd ter herinnering aan deze memorabele speciale gebeurtenis.

Lees meer....