Waarom een Aquafix Installatie ?

AQUAFIX MILIEU B.V. een oer Hollands bedrijf, centraal gevestigd in Mijdrecht op ca. 20 minuten afstand van Utrecht en 20 minuten van Amsterdam, en een filiaal in het Belgische Laakdal, Aquafix Belgium BVBA.

AQUAFIX MILIEU is gespecialiseerd in afvalwaterbehandeling en watergeleiding en produceert sinds jaar en dag in eigen fabriek in Mijdrecht o.a. vetafscheiders, olie-/benzineafscheiders, pompsystemen, afvoergoten, IBA systemen, rioleringsonderdelen en meer. In de eigen fabriek in Mijdrecht worden deze producten uit o.a. beton, kunststof(HDPE/PE/PP), staal en RVS gefabriceerd.


Aquafix levert haar producten o.a. aan:
Jumbo supermarkten, Albert Heijn Supermarkten, V&D La Place, Hotels van der Valk, Hema, McDonalds, Paleis op de Dam Amsterdam, Efteling Kaatsheuvel, Luchthaven Schiphol, Luchthaven Rotterdam, Paleis Huis ten Bosch, Hoofdkantoor Shell, Hoodfkantoor BP, Olympische spelen te Londen, Olympische spelen te Sotsji, Markthal Rotterdam, etc.


Aquafix en de normeringen:
Aquafix volgt de normeringen op de voet. Zo zijn de Aquafix afscheiders sinds de normwijziging in 2006, in vroeg stadium aangepast aan deze nieuwe normen en heeft Aquafix haar afscheiders op de testbank heeft gehad bij de geaccrediteerde instelling TÜV LGA Rheinland te Würzburg Duitsland.

Hier zijn de standaard Aquafix afscheiders volgens de meest strenge eisen getest op een positief rendement zoals beschreven in de NEN-EN1825 en de NEN-EN858 en zijn alle afscheider bestempeld met een uitstekend rendement.

Bij TÜV LGA Rheinland te Nürnberg Duitsland zijn de afscheiders beproefd en goedgekeurd op duurzaamheid en chemische resistentie van de gebruikte materialen. TNO-Efectis Nederland heeft een certificaat afgegeven op de beproevingen van de brandklasse. De kunststoflassers van Aquafix Milieu zijn tevens TÜV gecertificeerd volgens DVS 2212. Met deze certificaten heeft Aquafix Milieu op al haar standaard afscheiders een CE markering en een Prestatieverklaring (Declaration of Performance (DOP) (verplicht sinds 1-7-2013)).

Aquafix productie op locatie:
Aquafix beschikt over een speciaal team productiepersoneel welke gespecialiseerd is in de fabricage van o.a. afscheidersystemen, pompunits, pompputten en rioleringsonderdelen op locatie.

In overleg met de klant wordt de locatie vooraf bekeken en ingeschat wat de mogelijkheden zijn. Na overeenstemming komt op de afgesproken datum de serviceploeg het systeem geheel bij u op locatie op de door u aangewezen plaats bouwen. Vanzelfsprekend gelden dezelfde garantievoorwaarden alsmede de CE markering & Prestatieverklaring voor deze installatie als voor een reguliere installatie welke bij Aquafix in de fabriek in Mijdrecht is gebouwd.

Aquafix & Service & Onderhoud:
Aquafix produceert pompunits, pompputten, speciale pompsystemen geheel op maat. Zowel pompsystemen voor een woonhuis, oprit van een woning, kelder afwatering maar ook de afwatering van een dockshelter, bakkerijen, industrie, etc. en zelfs complete afwateringen van een olieterminal met ATEX gecertificeerde pompen kan Aquafix voor u verzorgen.

Aquafix Milieu heeft speciaal voor de pompsystemen een servicedienst welke onderhoudscontracten en ook 24 uurs contracten kan afsluiten, om u als klant te ontzorgen. Het onderhoudscontract omvat een jaarlijkse inspectie & service van put, pomp en besturing. Wilt u een extra zekerheidsstelling dan kunt u hiernaast een 24 uurs servicedienst afsluiten. Mocht er onverhoopt toch een storing voorkomen, dan zullen wij deze storing zo snel als mogelijk verhelpen.

Aquafix adviseurs:
Elke regio in Nederland wordt bemand door een buitendienst medewerker van Aquafix Milieu. Deze buitendienst medewerker denkt graag mee met de klant en adviseert u graag en gratis. Bij bepaalde projecten is de buitendienst medewerker tijdens de werkzaamheden uw aanspreekpunt. Ook tijdens eventuele bouwvergaderingen kan hij de klant ondersteunen.

Aquafix & afwatering:
Of het nu gaat om afwatering van (vuil)water in een (bedrijfs)keuken, industrieterrein, parkeerplaatsen, vliegvelden etc. Aquafix heeft de oplossing en de producten vaak nog uit voorraad leverbaar ook. Zo beschikt Aquafix over ruime voorraden RVS bakgoten, glasvezelversterkt betonnen goten, polyesterbetonnen goten, kunststof goten, RVS putten, straat-/trottoirkolken etc. Ook hierin is Aquafix expert in maatfabricage van bijvoorbeeld RVS bak/roostergoten en sleufgoten. Deze afvoergoten kunnen geheel op klanten specificatie worden geproduceerd, of kunnen in overleg met u worden ontworpen. Niets hierin is Aquafix te gek, van het bedrijfslogo gestanst in het rooster, tot een gelast geheel van goot, rooster en RVS pompput in één.


De voordelen in het kort:

 • Eigen service & onderhoudsdienst.
 • De fabriek en hoofdkantoor centraal nabij Utrecht gevestigd.
 • Producten & personeel TÜV gecertificeerd.
 • Eigen productie op locatie.
 • Buitendienst medewerkers die voor u klaar staan.
 • Oerhollandse producten van 1e klas grondstoffen.
 • Hoge service graad.
 • Hoge kwaliteit.
 • Scherp geprijsd.
 • Grote voorraden.
 • Snelle levertijden.
 • Eigen service monteurs.
 • Aquafix ontzorgt u, alle materialen onder één dak, één aanspreekpunt & servicepartner voor in de toekomst.

Video's