Aquafix Euromal+ aantoonbare hoge kwaliteit afscheiders

Aquafix Milieu is de grootste en enige fabrikant van afscheidersystemen in Nederland. In onze fabriek in Mijdrecht worden o.a. afscheidersystemen gefabriceerd en geassembleerd.

Aquafix produceert in eigen fabriek zelf haar lijn VETAFSCHEIDERS, OLIEAFSCHEIDERS, LAMELLENAFSCHEIDERS en COALESCENTIEAFSCHEIDERS. Zowel de vetputten als de olie- coalescentie- en lamellenafscheiders kunnen worden gefabriceerd uit gewapend beton, HDPE (kunststof) of RVS.

Aquafix Milieu is de enige fabrikant die zijn complete lijn afscheiders heeft laten testen op het rendement. Deze testen zijn uitgevoerd door het LGA TÜV-Rheinland te Würzburg, een door de Europese raad van accreditatie erkend keuringsinstituut.Deze testen tonen aan wat de emissies van de diverse afscheiders zijn. Op basis van deze emissies kan Aquafix Milieu als enige fabrikant en leverancier aantonen dat de afscheiders ruimschoots onder de, door de NEN-EN 858 norm gestelde lozingseis, presteren.

Deze emissies kunt U o.a terugvinden in onze offerte, onze nieuwe documentatie of op onze website.

Ook de nieuwe lijnen Euromal en Euromal+ afscheiders, welke begin van dit jaar zijn gelanceerd, zijn door onze klanten zeer goed ontvangen. Met name de CE-markering, het zojuist genoemde rendementsattest en de grote diversiteit van deze productlijn zijn hiervoor aanleiding geweest.

Dus voor de nieuwe lijn afscheiders van AQUAFIX MILIEU de Euromal en de Euromal+ afscheiders geldt, net zoals voor alle andere producten:

Een aantoonbaar functionerende afscheider van een uitmuntende hoge kwaliteit !

 

Terug naar nieuwsoverzicht