Vreugdenhil kiest Aquafix

Gorinchem, Melkpoeder en zuivel-ingrediënten fabrikant Vreugdenhil Dairy Foods Promelca heeft recent in Gorinchem een geheel nieuwe hypermoderne fabriek gebouwd.

Het gerenommeerde installatiebedrijf Cofely GDF Suez heeft in nauwe samenspraak met de opdrachtgever gekozen voor Aquafix als partner voor het oplossen van het afvalwater probleem. Aquafix heeft voor dit werk twee 125 l/s vetafscheiderinstallaties geleverd met achter geschakelde pompput voorzien van elk drie professionele edelstaal vuilwaterpompen met elk een maximale capaciteit van 227 m3/h met een maximale werkdruk van 13 m.w.k.

De bovengenoemde tussenpompstations voor locatie Merwede en Dijk lozen uiteindelijk in een op maat gefabriceerde verzamelpompput van prefab gewapend beton welke is voorzien van vier professionele edelstaal vuilwaterpompen met elk een maximale capaciteit van 396 m3/h met een maximale werkdruk van 31 m.w.k.

De pompkelder onder de fabriek zelf hebben wij voorzien van drie professionele edelstaal vuilwaterpompen met elk een maximale capaciteit van 339 m3/h met een maximale werkdruk van 22 m.w.k. Tevens hebben wij hier het RVS leidingwerk voorzien van RVS leidingafsluiters en RVS balkeerkleppen.

De keuze is op Aquafix gevallen voor dit werk omdat wij alle disciplines in eigen huis hebben. Eigen fabricage van maatwerk betonnen afscheiders. Know-how en assemblage van geavenceerde professionele vuilwater pompsystemen. Eigen moneturs voor het druklassen van HDPE leidingwerk en het op locatie inhangen, afregelen en in gebruiknemen van professionele vuilwater pompinstallaties.

Aquafix heeft bij dit werk de krachten van de diverse afdelingen binnen ons bedrijf gebundeld en door een goede en prettige samenwerking met het installatiebedrijf hebben wij hier samen een knap staaltje werk mogen leveren waar we best trots op zijn!

Heeft u ook een afvalwaterprobleem ? Onze buitendienst adviseurs zijn graag bereid voor uw situatie een vrijblijvend advies en prijsopgave uit te brengen. Wij staan u graag met raad en daad terzijde.

Terug naar nieuwsoverzicht