AQUAFIX afscheiders van Hoge Kwaliteit !

Alle standaard AQUAFIX HDPE vetafscheiders zijn van hoge kwaliteit. Niet alleen de behuizing van de afscheider, maar ook zeker de werking van de AQUAFIX vetafscheider. De werking van alle HDPE vetafscheiders van AQUAFIX zijn beproefd bij het LGA in Würzburg Duitsland. Hier zijn deze afscheiders getest om een zo hoog mogelijk rendement te behalen in de meest extreme omstandigheden.

AQUAFIX is hiermee de eerste fabrikant van vetafscheiders in Nederland die deze beproeving heeft doorstaan en vermelden de uitkomst van het rendement dan ook op al onze offertes.

De behuizing van de HDPE vetafscheiders is gefabriceerd uit eerste klas nieuw PE materiaal. Dit materiaal is getest op o.a. duurzaamheid, sterkte en stabiliteit. De vetafscheiders worden uiteindelijk in onze fabriek in Mijdrecht geproduceerd door onze TUV gecertificeerde productiemedewerkers.

Doordat AQUAFIX aan alle kwaliteitseisen voldoet, kan AQUAFIX U een NEN-EN1825 Vetafscheider met CE-markering en rendementscertificaat leveren. Daarbovenop geeft AQUAFIX op haar HDPE vetafscheiders 10 jaar garantie*, om deze hoge kwaliteit nog eens extra te onderstrepen.

Bel vandaag nog met onze verkoopafdeling en laat u adviseren welke vetafscheider in uw situatie de juiste keuze is.

* mits installatie volgens onze inbouwvoorschriften.

 

Terug naar nieuwsoverzicht