Aquafix levert 100ste Lamellenafscheider

Sinds de ontwikkeling van de Run-offix lamellen- afscheider ruim 3 jaar geleden, heeft AQUAFIX MILIEU recent de 100ste installatie verkocht en geleverd.

De ontwikkelaars van Aquafix zijn er sinds die tijd in geslaagd een zeer compacte lamellenafscheider te ontwikkelen met een uitzonderlijk hoog rendement. Dit is o.a. mogelijk door toepassing van het 2-step honingraadvormig lamellenpakket.

Door het wegverkeer komen er schadelijke stoffen via het run-off water in de bodem en het grondwater terecht. Bij regenval worden deze verontreinigingen zoals PAK's, zware metalen en minerale oliën met het regenwater weggespoeld. Deze hechten zich aan slib en zwevende stoffen in het afvalwater. Aquafix Milieu heeft speciaal om dit run-off water te zuiveren, de Run-offix 2-Step lamellenafscheider ontwikkeld.

Speciaal voor het verwerken van run-offwater van o.a. snelwegen, rotondes, provinciale wegen, bushaltes en busbanen, parkeerplaatsen en industrieterreinen. (situaties waar matige vervuiling te verwachten is) heeft Aquafix Milieu de Run-offix compact ontworpen.

Door toepassing van de Run-offix hoogrendementsafscheider kunt u er zeker van zijn dat u op een verantwoorde en veilige manier van uw afvalwater (voorzien van vaste/zwevende stoffen en olie) kunt lozen op het riool, oppervlaktewater of in een infiltratiesysteem.

Terug naar nieuwsoverzicht