Aquafix op Pole Position

Aquafix op pole postition "Circuitpark Zandvoort"

Het zal u vast niet ontgaan zijn; Circuitpark Zandvoort is in mei 2020 het middelpunt van de Formule 1. Max Verstappen zal tijdens de F1, de Formula 1 Dutch Grand Prix, Zandvoort en Nederland op de kaart zetten tijdens een historische race.

Circuitpark Zandvoort wordt momenteel geheel verbouwd en geschikt gemaakt voor de Dutch Grand Prix van 2020. Aquafix Milieu heeft diverse materialen mogen leveren voor de aanpassingen van het F1 circuit. 

Tijdens één van de leveringen mocht onze Aquafix chauffeur 'Bob' zich even wanen als een echte F1 coureur, om zijn vrachtwagen op "Pole Position" te zetten, natuurlijk de plek van onze eigen Nederlandse trots: Max Verstappen.

Voor horeca faciliteiten heeft Aquafix o.a. vetafscheiders, pompputten en leidingwerk geleverd en voor diverse hemelwater afwateringspunten heeft Aquafix zowel lamellenafscheiders als olieafscheiders mogen leveren. De keuze voor een Aquafix installatie is gemaakt, omdat de installaties van Aquafix voldoen aan de Europees gestelde richtlijnen. Voor vetafscheiders is de norm EN1825, voor olieafscheiders en voor de Aquafix lamellenafscheiders is de norm EN858. Tevens zijn de afscheiders voorzien van een TÜV/LGA rendementsattest en zijn uiteraard geleverd met de benodigde CE / EC Declaration of performance (EG Prestatieverklaring). Zo heeft Circuitpark Zandvoort een degelijke installatie van Nederlandse makelij.Terug naar nieuwsoverzicht