Nieuws

Aquafix levert goten voor stadshart. vr 20 nov 2009

Onlangs heeft Aquafix Milieu voor het stadshart van de gemeente Lichtenvoorde glasvezelversterkt betonnen afvoergoten van het type AQUAFIX-FASERFIX geleverd.

Lees meer....

Aquafix levert 100ste Lamellenafscheider wo 14 okt 2009

Sinds de ontwikkeling van de Run-offix lamellen- afscheider ruim 3 jaar geleden, heeft AQUAFIX MILIEU recent de 100ste installatie verkocht en geleverd.

Lees meer....

Nieuwe lijn afscheiders ma 5 jan 2009

Aquafix presenteert tijdens de komende vakbeurzen haar nieuwe lijn EUROMAL+ lijn afscheiders.

Lees meer....

AQUAFIX afscheiders van Hoge Kwaliteit ! wo 9 jan 2008

Alle standaard AQUAFIX HDPE vetafscheiders zijn van hoge kwaliteit. Niet alleen de behuizing van de afscheider, maar ook zeker de werking van de AQUAFIX vetafscheider. De werking van alle HDPE vetafscheiders van AQUAFIX zijn beproefd bij het LGA in Würzburg Duitsland. Hier zijn deze afscheiders getest om een zo hoog als mogelijk rendement te behalen in de meest extreme omstandigheden.

Lees meer....

Normen olie- en vetafscheiders aangepast vr 4 jan 2008

In veel vergunningen van MVO-bedrijven zijn voorschriften opgenomen over het toepassen van olie- en vetafscheiders. Deze voorzieningen voorkomen verstoppingen en andere rioolproblemen, om de werking van de rioolwaterzuiveringsinstallaties niet te verstoren en nadelige effecten op het oppervlaktewater te vermijden.

Lees meer....