Nieuws

Aquafix levert 100ste Lamellenafscheider wo 14 okt 2009

Sinds de ontwikkeling van de Run-offix lamellen- afscheider ruim 3 jaar geleden, heeft AQUAFIX MILIEU recent de 100ste installatie verkocht en geleverd.

Lees meer....

Nieuwe lijn afscheiders ma 5 jan 2009

Aquafix presenteert tijdens de komende vakbeurzen haar nieuwe lijn EUROMAL+ lijn afscheiders.

Lees meer....

AQUAFIX afscheiders van Hoge Kwaliteit ! wo 9 jan 2008

Alle standaard AQUAFIX HDPE vetafscheiders zijn van hoge kwaliteit. Niet alleen de behuizing van de afscheider, maar ook zeker de werking van de AQUAFIX vetafscheider. De werking van alle HDPE vetafscheiders van AQUAFIX zijn beproefd bij het LGA in Würzburg Duitsland. Hier zijn deze afscheiders getest om een zo hoog als mogelijk rendement te behalen in de meest extreme omstandigheden.

Lees meer....

Normen olie- en vetafscheiders aangepast vr 4 jan 2008

In veel vergunningen van MVO-bedrijven zijn voorschriften opgenomen over het toepassen van olie- en vetafscheiders. Deze voorzieningen voorkomen verstoppingen en andere rioolproblemen, om de werking van de rioolwaterzuiveringsinstallaties niet te verstoren en nadelige effecten op het oppervlaktewater te vermijden.

Lees meer....

Nieuwe normen voor Vetafscheiders do 31 aug 2006

Sinds 1 september 2006 zijn de normen voor vetafscheiders gewijzigd. De NEN 7087 voor vetafscheiders is gewijzigd in de nieuwe norm NEN-EN 1825. Vanaf 1 september 2006 is een ieder verplicht deze door de overheid opgelegde nieuwe Europese normen te hanteren. U dient er op te letten dat het advies, dat de afscheiderleveranciers U geven, berekend is conform deze nieuwe NEN-EN normen.

Lees meer....